سرباطری

به دنیای سرباطری خوش اومدید ما در فروشگاه بست سرا انواع سرباطری برای انواع خودرو های سبک و سنگین، لنج ها، مصارف صنعتی در آلیاژ مختلف را برای شما مشتریان عزیز موجود داریم.

بررسی اجمالی سرباطری

سر باطری ابزاری است که به وسیله آن اتصال بین سیم کشی خودرو و باطری خودرو برقرار می باشد بنابراین کیفیت آن از اهمیت زیاد دارد.

انواع آلیاژ سر باطری

آلیاژ مورد استفاده در سر باطری باید به گونه باشد که بهترین رسانا باشد تا از هدر رفت برق خود رو جلوگیری به عمل آید به خاطر همین موضوع معمولاً از فلز های سرب و مس استفاده می شود. مهمترین سوالی که از ما پرسیده می شود این است که “بهترین سرباطری چه ویژگی هایی دارد؟” هست. که در این شرح داده ایم.

قیمت سرباطری

قیمت سرباتری به چند عامل بستگی دارد که به طور کلی به شرح ذیل می باشد

  1. برند سرباطری: به طور کلی این موضوع برای کلیه محصولات صدق می کند که سر باطری ها هم از این قاعده مثتثنی نیست و این عامل یکی مهمترین عوامل می باشد.
  2. آلیاژ سرباطری: یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در قیمت سرباطری آلیاژ محصول می باشد و به طور کلی سرباطری های برنجی قیمت بیشتری نسبت به سرباطری های سربی و آهنی دارند.
    1. خاص بودن سرباتری: گاهی اوقات بعضی از سرباتری ها به دلیل کمیاب بودن گران می شوند در حالی که از نظر آلیاژ و برند زیاد مطرح نیستند!

عدم سولفات بستن:

جهت عدم سولفاته شدن سرباطری جنس آلیاژ آن را طوری تولید می کنند تا از سولفات بستن جلوگیری به عمل آید.

انواع سرباطری ها

به طور کلی سرباطری به دو دسته تقسیم می شوند

  1. سرباطری های دیزلی : این سرباطری بیشتر در خودرو های سنگین و ژنراتور و لنج ها کاربرد دارد و از لحاظ فیزیکی کمی بزرگتر از سرباطری های سواری می شود .
  2. سرباطری های سواری : این نوع از سرباتری ها معمولا برای خودرو های سواری مورد استفاده قرار می گیرد و از لحاظ وزنی کمی سبک تر از سرباطری های دیزل می باشد همچنین مصرف این نوع از سرباطری ها بیشتر می باشد.

نصب و جداسازی آسان

امروزه بست های سرباطری را طوری طراحی می کنند تا به صورت سریع از باطری جدا شود تا هنگام آتش سوزی خودرو بتوان با سرعت هر چه تمام تر اتصال آن را قطع کرد تا از آسیب بیشتر به خودرو جلوگیری به عمل آید.

سرباطری سواری
سرباطری سواری در قطب منفی و مثبت

3 نکته کلیدی درباره نگهداری صحیح از سرباتری

  1. سرباطری ها را به طور منظم تمیز کنید: با گذشت زمان، سرباتری ها ممکن است کثیف یا خورده شوند، که می تواند در جریان برق اختلال ایجاد کند. برای تمیز کردن پایانه های باتری، می توانید از برس سیمی یا پاک کننده سرباطری استفاده کنید. به سادگی هرگونه کثیفی یا خوردگی را از بین ببرید و پایانه ها را با دستمال تمیز کنید. هنگام کار با پایانه های باتری حتما از دستکش و محافظ چشم استفاده کنید، زیرا اسید موجود در باتری می تواند مضر باشد.
  2. سفت بودن سرباطری ها را بررسی کنید: شل بودن پایانه سرباطری نیز می تواند در جریان برق اختلال ایجاد کند. برای بررسی سفتی سرباطری  خود، می توانید از آچار یا انبردست استفاده کنید تا آنها را به آرامی سفت کنید. مراقب باشید که سرباطری ها را بیش از حد سفت نکنید، زیرا ممکن است به باتری یا کابل آسیب برساند.
  3. سرباطری های آسیب دیده را تعویض کنید: اگر سرباطری شما آسیب دیده یا فرسوده شده اند، ممکن است نیاز به تعویض داشته باشند. می‌توانید سرباطری های جایگزین را از فروشگاه‌های قطعات خودرو خریداری کنید، یا می‌توانید آن‌ها را توسط یک مکانیک حرفه‌ای تعویض کنید. مطمئن شوید که نوع صحیح سرباطری را برای باتری خود انتخاب کرده اید ، و حتماً دستورالعمل های سازنده را برای نصب دنبال کنید.

سرباتری های دیزلی و سواری

معمولا سرباطری ها خودرو به طور کلی به دو نوع دیزلی و سواری تقسیم می شوند که همانطور که از اسم آنها پیداست سرباطری های دیزلی برای خودروهای سنگین و سرباتری سواری برای خودروهای سبک مورد استفاده قرار می گیرد

سرباتری برنجی سواری